• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۳۳۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
آذربایجان غربی » اقتصادی

تحویل ۱۲ هزار و ۳۱۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان غربی 

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: تاکنون ۱۲ هزار و ۳۱۰ واحد مسکونی از طرح‌های نهضت ملی مسکن در سطح استان از بخش‌های مسکن حمایتی شهری، روستایی، خودمالکی، بازآفرینی شهری و جوانی جمعیت تحویل متقاضیان شده است.

تحویل ۱۲ هزار و ۳۱۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان غربی 

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛پیمان آرامون در جلسه شورای تامین مسکن که با حضور غزال راهب معاون وزیر و رییس مرکز تحقیقات راه و شهرسازی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی و جمعی از مسوولان استانی برگزار شد، اظهار داشت: در حال حاضر در بخش اجرای عملیات اجرایی ۱۷ هزار و ۶۳۱ واحد در بخش مسکن حمایت شهری، ۱۹ هزار و ۸۶۸ واحد مسکن روستایی، ۴ هزار و ۶۱۸ واحد خودمالکی و ۱۷ هزار و ۸۹۱ واحد بازآفرینی شهری در دست اجرا هستند.
 
وی ادامه داد: در بخش تامین اراضی مورد نیاز برای اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن در آذربایجان غربی یک هزار و ۹۸۶ هکتار زمین شهری و یک هزار و ۸۶۲ هکتار زمین روستایی تامین شده است. 

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی با اشاره به آماده سازی و تهیه طرح تفکیکی اراضی تامین شده برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن، اظهار داشت: عملیات اجرایی ۴۰۰ هکتار به اتمام رسیده و روند اجرایی بیش از ۶۳۵ هکتار نیز در دست اجراست. 

آرامون بیان کرد: در بخش مسکن مهر نیز در سطح استان ۶۳۶ واحد از سال‌های گذشته باقی مانده بود که طی امسال ۲۴۲ واحد مسکن مهر تحویل متقاضیان شده است. 

وی اضافه کرد: تامین زیرساخت‌های لازم برای اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن با جدیت دنبال می‌شود و دستگاه‌های اجرایی خدمات رسان باید در این امر اهتمام و همکاری ویژه داشته باشند تا مشکلی در روند اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن وجود نداشته باشد. 

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: طی یک سال گذشته یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های لازم تخصیص یافته تا روند اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن بدون وقفه اجرایی گردد. 

آرامون بیان کرد: همکاری متقاضیان نهضت ملی مسکن شرط لازم برای اجرای به موقع طرح بوده و مقرر شده که متقاضیان غیرفعال شناسایی شوند و ظرف مدت یک ماه همکاری لازم را داشته و نسبت به تکمیل آورده شخصی اقدام کنند. 

وی تاکید کرد: متقاضیان نهضت ملی مسکن در صورت عدم تکمیل آورده از سامانه حذف و فرد واجد شرایط جایگزین وی می‌شود. 

مدیرکل راه وشهرسازی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته ۱۷ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبارات استانی جذب شده است، بیان کرد: از این میزان ۵ هزار میلیارد ریال از طریق مولدسازی تامین و تزریق طرح‌های راه و شهرسازی شده است.
 
آرامون در ادامه با اشاره به وضعیت دستگاه‌های شتابنگار در سطح استان بیان کرد: طی روز‌های گذشته ۴ دستگاه شتابنگار نسل چهار در شهر‌های مختلف استان نصب و راه اندازی شده که با این آمار در حال حاضر ۵۹ دستگاه شتابنگار نسل چهارم در شهرستان‌های این استان به بهره‌برداری رسیده و فعال هستند.

گفتنی است این جلسه با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌غربی، شارلی انویه تکیه نماینده آشوریان و کلدانیان و عضو کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران و مسوولان دستگاه‌های اجرایی آذربایجان‌غربی برگزار و روند اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن بررسی و ارزیابی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از نماد علی ولی الله در میدان ۱۱ آبان دستگرد
اجرای ۵۰۰ برنامه ویژه ۱۳ آبان در مازندران
بررسی توسعه همکاری ها بین جغتای و جاجرم
لیگ برتر بسکتبال به هفته هشتم رسید
مرحله کشوری سی‌اُمین دوره کنگره قرآنی مدارس سمپاد برگزار می‌شود
قلع و قمع ۷ فقره ساخت وساز غیرمجاز در لردگان
پیگیری مشکلات کمبود نهاده‌های دامی
آگاه سازی خانواده های البرزی در طرح جوانی جمعیت
هیئت‌های مذهبی سنگر ایمان و مسئولیت اجتماعی هستند
دیدار سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در هند با وزیر امور خارجه
اعلام برنامه دیدار‌های تیم‌های ملی هندبال زنان و مردان ایران در ریاض
اجرای پویش کاشی‌ حرم امام حسین (ع) با کمک خیران
رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان معرفی شد
هشدار زرد هواشناسی در کرمان
دیدار‌های فشرده هیئت پارلمانی ایران در مسکو
تشریح برنامه های ایام فاطمیه در کهگیلویه و بویراحمد
بازدید مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح از منطقه دوم ندسا
قضاوت داور چهارمحال و بختیاری در مسابقات تیراندازی کشور
اولیانوف: آینده برنامه هسته‌ای ایران در اختیار تهران است
مشخص شدن رنگ پیراهن تیم ملی فوتسال ایران برای دیدار با مغرب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
میدان امیر چخماق یزد
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)